EXCLUSIEF

VIJVERS & WATERPARTIJEN
Water in tuinen zorgt vaak voor een rustgevend, en altijd boeiend element. Vijvers, poeltjes, beekjes of een heuse waterval, niet alleen de flora maar ook de fauna zal met volle teugen komen genieten van het verkoelende en verfrissende water.

De aanleg van vijvers en waterpartijen is één van onze specialiteiten. Bij de aanleg wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zoals UV bestendig eco-lan rubber folie, waar een garantie van maar liefst 30 jaar op zit ! Naast de gebruikte materialen is ook een goed beplantingsplan belangrijk voor het verkrijgen van een heldere vijver, een mooi resultaat en een goede en gezonde leefomgeving voor uw vijverplanten en vissen.

De aanleg en het onderhoud van vijver, beekloop en watervallen is bij ons in vertrouwde handen. De professionele aanleg, alsmede de biologische aanpak door onze vakmensen biedt u jarenlang onbezorgd vijverplezier. Ook wanneer uw huidige vijver problemen geeft, of u heeft behoefte aan een goed advies op vijvergebied, zijn wij u graag van dienst.


Home
Bestrating
Onderhoud
Nieuwe tuin
Renoveren
Beplanting
Snoeiwerk
Exclusief
Soorten tuinen
Fotogallerie
Contact
MENU

TUINMUREN & -TRAPPEN

VIJVERS & WATERPARTIJEN

ZWEMBADEN

aaaaaaaaaaaaiii